onsdag 27 oktober 2010

Julkortsplanering

Fick inget besök av Kakan i helgen för nu hade det blivit dags för tjejerna att träffas och planera årets julkort. Snövit hängde med men engagerade sig inte så mycket i själva skapandeprocessen som synes.


Kakan lyckades inte åstadkomma så mycket annat än lite skisser över hur korten ska se ut. Klart är i alla fall att årets kort ska ha riktiga foton på framsidan. Det har vi inte testat förut.



Antagligen kommer framsidan att se ut nåt i den här stilen. Sedan blir det ett rött papper bakom så att stjärnorna syns och bakom det blir det något vitt och rött med mönster på och sedan sätts det på en vit kortstomme vars insida inte är planerad alls. Det röda God Jul är stämplat med Fired Brick Distress och sedan embossat med Inkidos superglittriga pulver. Kakan har en viss förkärlek för sådant som glittrar! Fotot blev tyvärr väldigt dåligt beskuret hos fotofirman så matte har nästan bara en fot och en halv rygg, men det går väl då ändå, huvudsaken är ju att jag syns bra. Stjärnorna är stansade med Martha Stewart Star edge punch, nyinköpt för årets kreationer.

0 kommentarer: